Nieuws

 

Nieuws mededelingen

Houtsnijden begint weer in september

De lessen gaan van start op dinsdag 6 september, woensdag 7 september en vrijdag 9 september. De data van de zaterdagcursus zijn al vermeld, de eerste dag is op 3 september.

Everwijnsgoed 12 juni

Op zondag 21 juni gaan cursisten van  Houterij de Specht hun werk  exposeren in galerie het Everwijnsgoed , Bennekomseweg 160 te Renkum. Een aantal cursisten zal ook ter plekke aan het houtsnijden en beeldhouwen zijn aan hun kunstwerk. Er is meer werk van andere kunstenaars te zien, er is muziek en een terras  en prachtige natuur om in te wandelen dus komt dit zien! De expositie vindt plaats van 11.00 tot 17.00 . Meer informatie is te vinden op www.everwijnsgoed.nl. Foto’s van de expositie zijn gemaakt door Harke Kamminga en Hans Roordink

Houterij de Specht op de Restauratie beurs 2015

Ook dit jaar hebben we van 16 tot 18 april deel genomen aan de Nederlandse Restauratiebeurs in de Brabanthallen in ´s Hertogenbosch. Samen met het ambachtelijk timmeratelier van John van Schijndel hadden we een goede plek bij de ingang. Over het beursbezoek aan stand nr 119 mochten we niet klagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jan van Harskamp 20 april